tangled up in blue
(För er som inte kunde se den här bilden i förra inlägget: *Tadaa!* Förhoppningsvis syns det nu.)

Peace.

. . .

there'll be days like this


Imorgon är det julafton. En ganska normal dag egentligen, plus extra god mat och ovanligt mycket familj runt bordet.
Ser som vanligt mest fram emot att knäcka valnötter och sno åt mig de bästa bitarna ur aladdin-asken inför en av de få traditioner som jag gillar: Karl-Bertil Jonssons julafton. (Klockan 19.00 på SVT1, be there or be square)

Nu önskar jag er allt det bästa, god jul!

. . .

future starts slow

. . .

sommarfragment
På tåget hem i lördags rensade jag bland mina bilder från våren och sommaren (tror jag raderade ungefär 25gb) och jag hittade även några trevliga som jag verkligen tyckte om (ah, vad vore väl livet utan nostalgi..).
Och med tanke på vädret i Småland just nu kan det nog behövas lite gamla sommarbilder, slask och kyla är inte min filosofi.

Nu vankas god mat och kvalitetstid med mina fina päron. Som jag har längtat!

. . .

bokfolk


I samband med examensutställningen blev jag kontaktad av Göteborgs-Posten som ville skriva om min bok och idag så publicerades artikeln under uppslaget boklördag. Först nu när jag sitter och läser artikeln och ser att dom länkat hit så inser jag att det kanske kommer finnas ett visst intresse att beställa boken!
Så, som den trevliga bilden ovan informerar om, maila bara till petteralmgren@hotmail.com om du vill ha mer information om boken/projektet eller om du vill beställa ett exemplar.

. . .

out on the horizon and fading away
Har haft min första riktigt fria helg på länge, examensutställningen gick finfint och jag fick många beställningar på min bok. Dessutom fick jag ett väldigt spontant besök av en långväga vän (och träffade en annan för första gången) och så ligger det ett par påsar lussekatter i frysen. Kan ju inte bli så mycket trevligare egentligen.

Nu väntar den sista intensiva veckan innan vi på fotoskolan samlas för julfest, säger hejdå och splittras upp inför vårterminen då många flyttar till nya städer och platser för spännande praktikplatser och annat gött.
Jag ska nog se till att stanna i gbg iallafall till slutet av mars, sen får vi se vad som händer. Det spelar mig egentligen ingen större roll, för jag har mina planer för framtiden och det känns mest bara riktigt fint att få gå vidare.

Nästa gång vi hörs skriver jag från Smålands skogar. Peace.

. . .

FOTOUTSTÄLLNING! GRATIS VIN! IMORGON 13.00


Imorgon är det dags. Vi på Fotoskolan ställer ut våra examensprojekt på stadsbiblioteket i Göteborg.

Om du har möjligheten att komma tycker jag banne mig du ska göra det också!

Utställningen börjar imorgon lördag kl. 13.00 (kom vid denna tid om du tycker vin och foto går hand i hand) och sedan håller den på till torsdag, 8:de december.

Vill man hålla ett öga öppet efter vad just jag har gjort ska man kolla efter en bok med detta på framsidan:

Komsi komsi!

. . .

RSS 2.0