you thought the wolves would be impressed
När jag var hemma i Småland över påsk hittade jag denna mycket speciella miljö ute i skogen under en promenad på kvällen. Fantasin skenade iväg en smula och så växte den här bilden sakta men säkert fram.
Häromdagen lade jag till fågeln, efter att ha studerat en gulsparv som satt och sjöng i trädet utanför medan jag käkade frukost.

Häromdagen läste jag också ut Pappan och havet - Tove Jansson (faktum är att det faktiskt var min pappa som tipsade om den) och såg klart The Royal Tennenbaums. Jag tyckte väldigt mycket om båda, kanske lite mer om Pappan och havet. En bok ger oftast mer tid till egna tankar och känslor och det gillar jag. Upplevelsen blir mer personlig då (vilket jag tycker är gött).
Just Pappan och havet genomsyras av en känsla som jag verkligen inte kan förklara men som känns väldigt speciell och annorlunda. Det är någon slags underliggande spänning som att något ska hända, och det var väl ungefär vad jag ville få fram med bilden här ovan. Sen är det ju dessutom skitkul att animera flygande fåglar, men det är en annan del av det hela.

. . .

RSS 2.0