klovharun
För ungefär två månader sedan hade jag en dröm. Jag vaknade och drömmen försvann snabbt ur medvetandet men bilden av en ensam blinkade fyr satt kvar på näthinnan. Min vana trogen skissade jag ner fyren på ett papper innan jag skulle glömma bort den och nu har jag äntligen lyckats få ut den på digitalt papper.
Hoppas era datorer inte får psykbryt av filstorleken, det kan nog ta några sekunder innan den rullar på mjukt.

Just det, våren är ju här för övrigt. Tänka sig att det alltid känns lika fantastiskt gött varje år.

Lev väl.

UTSTÄLLNING, IDAG LÖRDAG!!
Ojoj nu blommar asfalten. Idag är det dags! Tillsammans med några fina vänner och fina vänners vänner ställer jag ut lite trevliga illustrationer på Kulturhallen i Kvarnbyn. Det kommer bli grymt!
Förutom mina illustrationer bör ni hålla ögonen öppna efter Aleksandar Sekaras pimpade skyltdocka (helt fantastisk),
Sara Fredrikssons fotografier och Therese Tenggrens tavlor. Allt är såklart värt att se, men deras grejer är ju bara ett måste.

För att ta er till denna fantastiska utställning tar ni er först och främst till Mölndal Station i Göteborg. Detta gör ni enklast via vagn 2, 4 eller med buss 19. Väl framme kommer det finnas informativa pilar som leder er den korta vägen till utställningen.

Konst tillsammans med vin, snittar och salta pinnar. Kan det bli bättre eller? Nae.

. . .

åttonde marsIdag är det en dag väl värd att uppmärksamma. I Sverige klappar vi oss gärna för bröstet och säger att vi är så fantastiskt duktiga på jämställdhet och rättvisa, men tro det eller ej så finns det saker som vi ändå måste bli så otroligt mycket bättre på.
Ta ställning och gör vad du kan för det bättre. Det ska räcka längre än bara för idag.

. . .

I gave him my blanket, he gave me his word
Idag föll det några snöflingor när jag gick hem från jobbet, och då kom jag att tänka på att jag knappt tagit en enda bild med snö under vintern. Förutom denna, så här kommer den: Säsongens första och helt klart sista vinterbild.
Men man kan ju inte bygga ett inlägg kring bara en liten bild på snöstorm, nej här kommer dessutom ett, två och tre Dylan-tips för alla som är intresserade. Sådär, nu är jag klar.

Peace.

. . .

sent en lördag kväll
I fredags (inte lördags som titeln ljuger lite om..) tog jag för en gångs skull med mig kameran när det skulle drickas öl i goda vänners lag. Det blev många trevliga bilder, borde nog använda kameran lite oftare i såna sammanhang.
Det blev också en trevlig kväll, som började hemma hos Mariotto och avslutades på Kontiki. Jag tog därefter min röda trehjuling hem och lyckades trots lite alkohol i blodet göra en snitsig fickparkering som ni ser på sista bilden. Dock vill jag inte uppmana till liknande fylleåkning, don't drink and drive!

Det var allt, ber om ursäkt för allt längre tid mellan inläggen nu för tiden. Peace och lev väl.

. . .

RSS 2.0