slip inside the eye of your mind


(Några bilder från årets hultsfredsfestival, som bjöd på både musikaliska höjdpunkter (Noel Gallagher/Ewert and the Two Dragons m.m.) och besvikelser (Stone Roses). Men med bra häng, vänner och fint väder blir betyget som vanligt alltid högt.)

Spontant tänkte jag skriva att inte särskilt mycket hänt sedan sist men så insåg jag att det faktiskt visst hänt en del.

Efter två år på Fotoskolan Göteborg är jag numera diplomerad yrkesfotograf, vad nu det innebär. Tog avsked av klasskamrater och lärare (och vaktmästare) till beat av Notorious B.I.G och bildspel med våra gamla ansökningsbilder. Ett par stipendier delades ut och helt plötsligt blev jag 18 500 kr rikare. Sedan var det smörgåstårta/kramkalas och så gick jag för sista gången ut genom skolporten och mindes dagen då jag precis hade varit på antagningsintervju. Den dagen mötte jag hon som senare skulle visa sig vara våran rektor Karin på Lindholmsbryggan och när hon förstod att jag varit på Fotoskolan önskade hon mig lycka till och sa att hon skulle hålla tummarna för att jag kom in. Tänka sig.

Vad jag ska göra härnäst blir en senare fråga. Det är ju trots allt sommar och sommaren ska man inte slösa bort på bekymmer.

Lev väl och let live!

. . .

RSS 2.0