THIS IS THE END!

 
 
Idag är en speciell dag. Idag är dagen då jag skriver sista inlägget här. Men det är långt ifrån så deppigt som det låter.
För några dagar sedan kontaktade Radar Magazine mig och frågade om jag ville flytta min blogg till dom i samband med deras nylansering. Jag svarade helt enkelt "ja".
Så om ni vill fortsätta följa mig och mina sporadiska inlägg med bilder och tankar går det alltså utmärkt att göra det på:
 
radarmagazine.se/sgtsalt/
 
Ändra gärna i era RSS-flöden/länklistor om ni har några. Bloglovin sköter sig självt och flyttar över alla till den nya adressen.
Men det kan ju ta en stund så klicka HÄR om ni vill fixa det på studs.
 
Det är med viss sorg jag lämnar den här bloggen, men det kommer bli bra det här tror jag. Lev väl.
 
 
 
. . .

close encounters

 
 
Ni vet såna där clip-shows som tv-serier ibland tvingas göra? Då skriver dom ihop ett relativt enkelt nytt manus, samlar ihop material från tidigare avsnitt och använder sedan det redan färdiga materialet till scener i det "nya" avsnittet. Det här är nog lite bild-motsvarigheten till ett sådant avsnitt.
 
Det går att hitta små spår från ganska många av mina illustrationer i den här faktiskt. Nu har jag dock varit lite duktig och ändå förändrat en hel del, men fortfarande kan man hitta något från minst tre av mina tidigare grejer tror jag.
Nyckeln till framgång är ju att låna, referera till och bli inspirerad av sådant andra duktiga människor skapat. Det här är lite så, fast jag valde att låna, referera till och bli inspirerad av mig själv istället. (Egentligen är jag inte så egocentrisk, men det var lite kul att komma fram till den slutsatsen).
 
God fortsättning!
 
. . .

RSS 2.0