magasinet filter
Om ni har vägarna förbi nån kiosk eller affär som säljer bra tidningar så tycker jag ni ska kolla in senaste numret av Filter.
Närmare bestämt sidan 123, och då inte bara för att det är ett trevligt sidnummer utan även för att en av mina bilder finns på just den sidan. Bilden finns ju precis här ovanför också men det kan ju vara kul att faktiskt se den på riktigt också.

Fred.

howlin' for you
Skolan blir segare och tråkigare för varje dag, längtar nu mest bara till den 17nde så jag kan få sätta mig på första bästa buss till Småland för att hitta det där lugnet som jag alltid vill ha.

En stor dos av skog och tystnad vore verkligen hur gött som helst just nu.

. . .

the lady with the logEn gammal bild som jag helt enkelt glömt bort att visa. Nu ska jag kolla på Twin Peaks, igen.

. . .

streets of berlin #2

. . .

streets of berlin
Nu har det varit tyst här tillräckligt länge. Jag brukar ju inte uppdatera särskilt ofta i vanliga fall men jag har verkligen märkt att nu under dagarna när jag inte ens lagt en tanke på att göra ett inlägg så har jag istället lyckats ta tag i många viktiga saker som annars hade fått vänta för länge eller blivit halvhjärtat gjorda. Det känns riktigt fint i magen nu när de är avklarade.

Bilderna ovan är några veckor gamla men jag tyckar att de har mognat väl. Som titeln avslöjar är dom från berlinresan och jag har först nu ens orkat kollat igenom bilderna därifrån. Ibland måste man vänta lite på den rätta känslan att infinna sig tror jag.

Fred.

. . .

RSS 2.0